Дезертиры

Обсуждение работы и постройки сайта, стратегия развития, идеи и пр.

Модераторы: svetkins, Vladimir_VRO

Дезертиры

Сообщение Dolphin » 05 окт 2022, 22:21

Привет всем! Слава Украине. Я тут тусовался до отъезда в Баку в 2014г. С тех пор развиваю в Баку дайвинг. Кстати, приезжайте, кто захочет после войны. Понимаю, насчет войны все правильно и как могу поддерживаю Украину. Хочу тут поделиться с Вами новостями о дезертирах из России, которые уже и до нас докатились... См. сами. В приложении переписка сегодня...Держитесь, друзья! Все будет Украина! Смерть ворогам!...Зачем пишу - наверное, чтобы Вы знали , что нормальные люди за Вас, а ненормальные идут 8- за тем самым русским кораблем.

Вітання, друже. Але згідно з новими правилами форуму всі нові повідомлення можна писати будь якою мовою, крім мови окупанта та його підлабузника. Будь ласка, напішіть наступне повідомлення соловїною, щоб не прийшлось видаляти всю тему. Вам 3 дні
З повагою, команда "DIveteam"
Вложения
padi dezerters.jpg
Dolphin

Уровень: IDC Staff Instructor PADI

Re: Дезертиры

Сообщение Dolphin » 13 окт 2022, 10:59

Привіт всім! Слава Україні. Я жив та працював у Києві до 2014 року. Хтось можливо ще пам'ятає мене, хтось зі мною перетинався. На на форумі тусувався до від'їзду до Баку у 2014р. З того часу розвиваю в Баку дайвінг. До речі, приїжджайте хто захоче після війни до нас. Розумію, щодо війни все правильно та як можу підтримую Україну. Хочу тут поділитися з Вами новинами про дезертирів з Росії, які вже й до нас добігли... Див. у додатку листування сьогодні...Тримайтеся, друзі! Все буде Україна! Смерть ворогам! ... Навіщо пишу - напевно, щоб Ви знали, що нормальні люди за Вас, а ненормальні йдуть на ху... - за тим самим російським кораблем.
Dolphin

Re: Дезертиры

Сообщение Dolphin » 13 окт 2022, 11:00

Dolphin

Вернуться в Общий форум