Тема в розділі "Флейм", підрозділі про політику, а значить - можу писати все, що завгодно, не порушуючи Правил формуму та діючого законодавства України.
Моє звернення до виборців клована у 2019, які досі не усвідомили свій та його злочин, а також і надалі не хочуть визнати свою провину у війні, у смертях сотень тисяч, у зламаних долях мільйонів Українців, у занепаді сьогоднішньої України. До тих, хто в 2019 наліпив на своє авто "Зе-команда", а тепер сором'язливо зірвав, бо за це можна отримати пізди.
Завдяки зеленій владі і вам тим, хто її "по приколу" вибрав, я втратив декілька найважливіших в житті речей. А саме:
1. Улюблену роботу і можливість мандрувати світом.
2. Турфірму, яка також лягла під натиском зеленого лохДауна та його правил.
3. Залізобетонний спокій, розсудливість.
4. Можливість чути високі частоти.
З багатьма з тих, з ким весело разом проводили час, вже не зустрінусь ніколи.
Стосовно майбутніх виборів Президента, якщо вони колись відбудуться.
Серед моїх реальних та віртуальних знайомих багато тих, хто в 2019-м голосував "по приколу", "аби не за По...", "бо не було вибору", "бо гірше не буде" і так далі. Об'єктивно - це ви винні в тому, що зараз відбувається. Тому що це ви привели до влади цю зелену плісняву, яка продовжує у прискореному темпі нищити Україну. І, якщо ви не каєтесь у вашому виборі у 2019-м, якщо вважаєте, що все зробили правильно і збираєтесь "зробити мене ще раз"...- будь ласка, дуже вас прошу, благаю - зникніть з мого життя назавжди! Як з реального, так і з віртуального. Без усіляких розмов, пояснень, прояснень і так далі. Я не зможу з вами більше спілкуватись спокійно, знаючи те, що до вас так і не дійшло те, що ви зробили. Знаючи, що ви не вибачаєтесь перед мільйонами Українців, яким зламали життя. Заблокуйте мене на усіх ресурсах, де ми могли б зафрендитись. При зустрічі будь-ласка зробіть виглад, що мене не знаєте, бо упоротого зєлєбоба я впізнаю одразу і потім за себе не відповідаю. Якщо я помилково вам зателефоную, не знаючи вашого ставлення, будь ласка скиньте дзвінок та не відповідайте. Я зрозумію та не буду більше вас турбувати.
Дякую.
Тему, коментарі та наступні повідомлення тут прошу закрити.